KADİR GECENİZ KUTLU OLSUN
KADİR GECENİZ KUTLU OLSUN

Kadir Gecesi münasebetiyle Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Türk Metal Genel Yönetim Kurulu adına bir mesaj yayınladı. Müslüman âlemine barış, dostluk, huzur ve bereket gelmesinin temenni edildiği mesajda şu ifadelere yer verildi.


Biz Müslümanların en kutsal gecesi olarak kabul edilen Kadir Gecesine bir kez daha erişmiş olmanın mutluluğunu ve huzuru yaşıyoruz. Hepimizin bildiği gibi Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim; bu gecede indirilmeye başlandı.  O yüzden bu gece kutsaldır ve “azamet, güç, şeref, kıymet” anlamlarını içerecek şekilde “Kadir Gecesi” diye anılır.

Allahû Teâlâ; Kur’an-ı Kerim’de Kadir Gecesinin önemini bildiren sure olan Kadir Suresinde “Kadir gecesinin ne olduğunu bilir misin sen? Kadir gecesi; bin aydan daha hayırlıdır” der. İçinde Kadir Gecesi bulunmayan 82 yıldan daha hayırlı olduğuna işaret edilen bu gecenin, her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz şu dönemde tüm Müslüman âlemine barış, dostluk, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyoruz.

Başta metal işçileri kardeşlerimin olmak üzere; bütün Müslümanların Kadir Gecesi’ni kutluyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.  Allah bir sonraki Kadir Gecesi’ne de hep beraber, mutlu ve huzurlu bir şekilde girmek nasip etsin.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol