KARACAN’A YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ!
KARACAN’A YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ!

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (DİSK) bağlı Lastik-İş Sendikası’nın Genel Başkanı Abdullah Karacan, bugün (13.11.2018) Sakarya’da gerçekleştirdiği işyeri ziyareti sırasında uğradığı menfur saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Saldırıda Arifiye’de faaliyet gösteren Lastik Fabrikası’nın işyeri sendika temsilcisi Osman Bayraktar ile Lastik-İş Sendikası Sakarya Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sipahi de yaralandı.

TÜRK-İŞ Genel Sekreteri ve sendikamız Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Türk sendikal hareketini derinden sarsan saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada; “Menfur bir silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı değerli sendikacı Abdullah Karacan'a Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu alçakça saldırıyı nefretle kınıyorum.” dedi.

Türk Metal ailesi olarak büyük bir üzüntü içinde; hayatını kaybeden Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan’a Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol