KAVLAK, BURSA’DA TEMSİLCİLERLE GÖRÜŞTÜ
KAVLAK, BURSA’DA TEMSİLCİLERLE GÖRÜŞTÜ
Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Bursa’da temsilciler ile bir araya geldi. Bursa Nilüfer Şube’de Toplu Sözleşmede gelinen aşamayı değerlendirirken, Bursa 1 Nolu Şube’de Bosch Temsilcileri ile yetki belgesinin gelmesinin ardından süreci konuştu. 
 
Genel Başkanımız Pevrul Kavlak 3 Aralık’ta Bursa’da Bursa Nilifer Şubesi toplantı salonunda Bursalı temsilcilerle bir araya geldi. Toplantılarda Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer ve Genel Mali Sekreterimiz İsmail Dursun da yer aldı. 
 
MESS ile sürdürülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde gelinen noktayı özetleyen Genel Başkanımız Kavlak, bu süreçte birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak “ eğer biz bu süreçte doğru bilgilendirme ile birlik ve beraberliğimiz bozmadan devam edersek, Allah’ın izniyle bu süreçten alnımızın akıyla çıkacağız” dedi.
 
Temsilcilerle 2 saat boyunca konuşan Kavlak; “akıllarda soru işareti kalmasın, herkes süreçle ilgili istediği soruyu sorsun” diyerek temsilcilerimizin sorularını tek tek cevapladı.
 
Genel Başkanımız Kavlak daha sonra 4 Aralık’ta da Bursa 1 Nolu Şubede Bosch işyeri temsilcileri ile görüştü. Yargıtay’ın Türk Metal’in yetkisini onamasından sonra yetki belgesinin tarafımıza ulaşmasıyla birlikte temsilcilerimizle birlikte bir durum değerlendirmesi yaptı. Geldiğimiz noktayı temsilcilere aktaran Kavlak burda da gelen soruları cevapladı, Bosch emekçilerinin mağdur edildiğinin altınız çizen Kavlak; “bu süreçte birlik ve beraberlik içinde hareket edileceğini” söyledi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol