KAVLAK, ÇİN HEYETİ İLE GÖRÜŞTÜ
KAVLAK, ÇİN HEYETİ İLE GÖRÜŞTÜ

Çin Halk Cumhuriyeti ANHUI Sendikalar Federasyonu'ndan altı kişilik bir heyet, Genel Başkanları Tong Huaiwei Başkanlığında İstanbul 1 Şubemizde Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ile görüştü.


Her iki sendika arasında geçen yıl Çin'de imzalanan İşbirliği ve Dayanışma Protokolü çerçevesinde bu yıl Türkiye'ye gelen heyet üyeleri aşağıdaki isimlerden oluştu.

Çin Halkları Siyasi Danışma Konferansı Anhui Komitesi Başkan Yardımcısı ve Anhui Sendikalar Federasyonu Başkanı, Tong Huaiwei; Çin Halkları Siyasi Danışma Konferansı Anhui Komitesi Eğitim, Bilim, Kültür, Sağlık ve Spor Komitesi Direktörü, Zhang Shiping; Anqing Belediye Parti Komitesi Organizasyon Bölümü Bakanı,  Anqing Sendikalar Federasyonu Başkanı, Wang Peigang; Bozhou Belediye Parti Komitesi Organizasyon Bölümü Bakanı, Bozhou Sendikalar Federasyonu Başkanı, Chen Ping; Anhui Federasyonu Sanayi ve Ticaret Genel Sekreteri, Li Junbo; Anhui İl Halk Hükümeti Dışişleri Bürosu Şefi, Bayan Cui Baoping.

Toplantıya ayrıca sendikamızdan Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş, İstanbul 1 Şube Başkanımız Murat Salar ve Dış İlişkiler Sorumlumuz Devrim Duman da katıldılar.

Yapılan görüşmelerde Çin ve Türkiye'deki sendikal hareketin genel durumu ile birlikte her iki ülkenin siyasi ve ekonomik durumları da değerlendirildi. Federasyon Genel başkanı Tong Huaiwei, önümüzdeki yıl Çin'in dönem başkanlığını yapacağı G-20 Zirvesi ve onun kapsamında gerçekleştirilecek L-20 toplantısına katılım için Türk Metal heyetini Çin'e davet etti.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol