KAVLAK; HATAY VE OSMANİYE’DE
KAVLAK; HATAY VE OSMANİYE’DE

Osmaniye’de İsdemirli emekçilerimiz Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ile buluştu. Kavlak; Hatay Büyükşehir ve Osmaniye Belediye Başkanlarını da ziyaret etti.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak İsdemirli emekçilerimizle bir araya gelmek ve kendilerine hitap etmek üzere İskenderun’a gitti. 3 gün boyunca hem İsdemirli emekçilerimizle bir araya gelecek hem de bölgedeki belediye başkanlarını ziyaret edecek olan Genel Başkanımız Kavlak; ilk olarak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Lütfü Savaş’a ile Türk Metal’in İsdemir örgütlenme süreci hakkında belgi veren Kavlak; Türk Metal’in yapmış olduğu çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Savaş da Türk-İş’in ve Türk Metal’in önemine dikkat çekerek Türkiye Sendikal tarihinde önemli bir konumda bulunduklarını belirtti, ziyaretten dolayı memnuniyetini iletti.

Daha sonra Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı da makamında ziyaret eden Kavlak; hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Osmaniye’de çok sayıda İsdemirli emekçi üyemizin bulunduğunu belirtti. Kadir Kara da Türk-İş ve Türk Metal yöneticilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Kavlak daha sonra Osmaniye Belediyesi Anı Defterini imzaladı.

Ziyaretlerde Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar, Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer ve Genel Sekreterimiz Yücel Yücel, İskenderun Şube Başkanımız Çakır Varan, Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Nihat Zengin, Ankara 2 Nolu Şube Başkanımız Halil İbrahim Alpoğlu, Aksaray Şube Başkanımız Muhterem Taşdemir, İskenderun Bölge Temsilcimiz Metin Önde de bulundu.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol