KAVLAK, KADIN KOLLARIMIZ İLE TOPLANTI YAPTI
KAVLAK, KADIN KOLLARIMIZ İLE TOPLANTI YAPTI

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak; Türk Metal Kadın Kolları temsilcileri ile 8 Mart Kadın işçiler Günü için düzenleyeceğimiz Kadın İşçiler 21. Büyük Kurultayı öncesi bir araya geldi.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak 8 Mart Kadın İşçiler Günü için düzenleyeceğimiz Kadın İşçiler 21. Büyük Kurultayı öncesi Türk Metal Kadın Kolları ile Anadolu Hotels Downtown Ankara’da bir araya gelerek bir toplantı yaptı. Kadın İşçiler 21. Büyük Kurultayı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan Genel Başkanımız Kavlak; Kadın Kolları Bölge Sorumlularından da bölgelerde düzenledikleri faaliyetler hakkında bilgi aldı. Kurultayın önemine dikkat çeken Kavlak; Kadın Kolları Bölge Sorumlularına büyük görev ve sorumluluk düştüğünün altını çizdi. Kadın Kolları bölge sorumluları da yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi.

Toplantıya Kadın Kolları Ankara Bölge Temsilcisi Nurgül Acar, Eskişehir Bölge Temsilcisi Fatma Özkır, Bursa Bölge Temsilcisi Selda Tekman, Çerkezköy Bölge Temsilcisi Benay Pehlivan, Gebze Bölge Temsilcisi Zeliha Duman, İstanbul’dan Avrupa Yakası Temsilcisi Nurten Çetin Yüksek, İstanbul Anadolu Yakası Temsilcisi Yasemin Uçar, Ege Bölge Temsilcisi Emine Kanlı, Kocaeli Bölge Temsilcisi Sema Oktar Kul, Eğitim Koordinatörümüz Ekin Yıldırım katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol