KAVLAK; MANİSALI EMEKÇİLERİMİZLE
KAVLAK; MANİSALI EMEKÇİLERİMİZLE

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Manisalı emekçilerimizle bir araya geldi. Manisa’da Genişletilmiş Temsilciler Meclisi Toplantısını yapan Kavlak; Bosch Termo Teknik ve Klima San. İş yerini de ziyaret etti.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ve Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Yıldırım Manisa Şubemizi ziyaret etti. Bir grup Manisalı metal işçisi tarafından şu önünde coşkuyla ve sevinçle karşılanan Kavlak; ilk olarak şubemizin toplantı salonunda üyelerimizle hitap etti. Gündemde yer alan taşeron işçilik düzenlemesi ve kıdem tazminatının gündemden çıkarılması ile ilgili ve ayrıca Türk Metal’in genel faaliyetleri hakkında konuşan Kavlak; Manisa 1 Nolu Şubemiz Genişletilmiş Temsilciler Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının ardından da Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Yıldırım ve Şube Başkanımız Ercan Dereli ile birlikte Manisa’da bulunan Bosch Termo Teknik Isıtma ve Klima San fabrikasını ziyaret etti. Fabrika önünde üyelerimiz tarafından çiçeklerle karşılanan Kavlak; Bosch Genel Müdürü İrfan Bayrak, Finans Genel Müdürü Akın Kazak, İnsan Kaynakları Müdürü Nilgün Esenli ve üyelerimizle öğle yemeğinde bir araya geldi. Bosch emekçilerine de hitap eden Kavlak; gösterilen ilgi ve yakınlık nedeniyle Bosch emekçilerine teşekkür etti. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol