KAVLAK; MKE GAZİ FİŞEK ve MKE KAYAŞ KAPSÜL’ü GEZDİ
KAVLAK; MKE GAZİ FİŞEK ve MKE KAYAŞ KAPSÜL’ü GEZDİ

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak MKE İş yerlerini gezmeye Ankara’daki Gazi Fişek Fabrikası ile Kayaş Kapsül Fabrikası ile devam etti. MKE işçilerinin sorunlarını dinleyen Kavlak; sorularını da cevaplandırdı.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Kırıkkale’de başlattığı MKE iş yerleri gezisini Ankara’daki Gazi Fişek Fabrikası ve Kayaş Kapsül Fabrikası ile devam etti. İşçileri tek tek tezgâhları başında ziyaret ederek kendileri ile sohbet eden Genel Başkanımız Kavlak; üyelerimizin sorunlarını dinledi, sorularını cevaplandırdı. İşçilere hitap ederek; Türk Metal ile geriye dönük kayıpların önemli bir kısmının telafi edildiğini belirtti. Türk Metal ile kamu sözleşmelerinin dışında sözleşme imzalandığını MKE işçilerinin kamu iş işletmelerinde yukarı doğru bir ivme kaydettiğini ifade etti.

Kavlak, ilk olarak Gazi Fişek Fabrikasını ziyaret etti. Her geçtiği yerde çiçeklerle ve sloganlarla karşılanan Kavlak; temsilciliği de ziyaret etti. Burada Gazi Fişek emekçileri ile bir süre sohbet etti.

Kavlak daha sonra Gazi Fişek Fabrikası Müdürü Doğan Çavdar’ı makamında ziyaret ederek sohbet etti. Gazi Fişek Fabrikasının da ülkemizin önemli ve stratejik iş yerlerinden biri olduğunu kaydetti.

Gazi Fişek Fabrikası’ndan sonra Kayaş Kapsül Fabrikası’na geçen Genel Başkanımız Pevrul Kavlak; burda da üye işçilerimizle bir araya geldi. Üyelerimizle sohbet ederek sorunlarını dinledi ve sorularını cevaplandırdı.  Temsilciliğe de geçen Kavlak daha sonra da Fabrika Müdürü İhsan Güneş ile bir araya geldi.

MKE’ye ait iş yerleri gezisini burada noktalayanGenel Başkanımız Pevrul Kavlak; gittiği her iş yerinde üyelerimizin büyük ilgisi ve desteği ile karşılaştı ve her zaman arkalarında kendisine destek olacaklarını ifade ettiler. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol