KAVLAK; MÜHİMMAT FABRİKASINDA
KAVLAK; MÜHİMMAT FABRİKASINDA

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Kırıkkale’deki MKE’ye bağlı fabrikaları ziyarete Mühimmat Fabrikası ile devam etti. Kavlak; MKE’nin önemine dikkat çekti.


Genel Başkanımızı Pevrul Kavlak 08 Nisan itibari ile ziyarete başladığı Makine Kimya Endüstrisi Kurumu’na ait fabrikaları gezmeye Mühimmat Fabrikası ile devam etti. Mühimmat Fabrikası önünde metal emekçisi üyelerimizce karşılanan Kavlak; Mühimmat Fabrikasına ait 3 atölyeyi gezdi.

Ziyarette Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Aslıyüce ve Genel Sekreterimiz Yücel Yücel de eşlik etti.

MKE Mühimmat Fabrikası’nın Mermi, Tapa ve İmla Atölyelerini gezen Kavlak İmla Atölyesine geçmeden önce Mühimmat Fabrikası Müdürü Sait Altıntaş’ı da makamında ziyaret etti. Altıntaş ile Mühimmat Fabrikasını ve Sendikamız Türk Metal’i konuşan Kavlak; Ziyaret Defterini de iyi dileklerini yazarak imzaladı, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu’nun önemine dikkat çekti.

İmla Atölyesine geçildikten sonra da üyelerimizle birlikte öğle yemeği yendi, üyelerimizi tezgahları başında ziyaret ederek sorularını cevaplandırdı.

Kavlak daha sonra fabrikadan ayrıldı. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol