KAVLAK REXROTH'U ZIYARET ETTİ
KAVLAK REXROTH'U ZIYARET ETTİ
Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Bosch Rexroth işyerini ziyaret ederek, sözleşme öncesinde üyelerimizle sözleşme sürecini değerlendirdi. 
 
Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Bursa'da Bosch fabrikasına gelerek Bu 1, Bu 2, Bu 4 bölümlerinde ve Bosch Rexroth işyerinde üyelerimizi ziyaret etti. Bir süre temsilcilikte üyelerimizle sohbet eden Genel Başkanımız Kavlak; sözleşme sürecimiz hakkında üyelerimize bilgi verdi, gelen soruları cevaplandırdı. Daha sonra tezgâhları başında üyelerimizle tek tek tokalaşan Kavlak Rexroth sözleşme sürecimiz hakkında üyelerimizin düşüncelerini de aldı. 
 
Ziyaret sırasında üyelerimizin ilgisi ve yakınlığına teşekkür eden Kavlak; "verdiğiniz destekle inşallah bu süreçten de alnımızın akıyla çıkacağımızdan eminiz" dedi. 
 
Genel Başkanımız Pevrul Kavlak'ın ziyaretinde Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer ve Bursa 1 Nolu Şube Başkanımız Recep Tan da bulundu.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol