KAVLAK, TEMSİLCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ
KAVLAK, TEMSİLCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Temsilci eğitimlerimiz Ankara’da tüm hızıyla devam ediyor. Bursa, Sakarya ve Gölcük’ten gelen grupta yer alan işyeri temsilcilerimizi Genel Başkanımız Pevrul Kavlak makamında kabul etti.


Ankara Söğütözü’nde bulunan sosyal tesislerimizde devam eden temsilci eğitimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bursa, Sakarya ve Gölcük’ten gelen 40 kişilik eğitim grubu 3 Şubat Çarşamba günü, eğitim sonrası Genel Merkezimizi ziyaret etti. Eğitim grubunu Genel Başkanımız Pevrul Kavlak makamında kabul etti.

Kavlak, temsilcilerle ülke ve çalışma hayatının gündemindeki konular üzerinde sohbet ederken temsilcilerimizin gerçekleştirdiği ziyaretin kendisini fazlasıyla memnun ettiğini de ifade etti. Temsilcilerimizde verilen eğitimlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek gerçekleştirilen eğitim programından dolayı teşekkür ettiler.

Bursa, Sakarya ve Gölcük’ten gelen 40 kişilik eğitim grubunda Ford Otosan, B-Plas, Sas Otomotiv, Otokar, Arma Filtre, Noksel Çelik Boru, Lucas Elektrik, Rad-Tek Radyatör, Beyçelik Gestamp, TOFAŞ, Hilmi Başak, Matay, Orhan Otomotiv, Tecasa ve Teknik Malzeme işyerlerinden gelen temsilcilerimiz yer aldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol