KIRGIZ HEYETİ SENDİKAMIZDA
KIRGIZ HEYETİ SENDİKAMIZDA

Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu “UAMİF” eğitimleri kapsamında Türkiye’de bulunan Kırgızistan Heyeti sendikamızı ziyaret etti.


Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu “UAMİF” eğitimleri kapsamında Türkiye’de bulunan 13 kişilik Kırgızistan Heyeti 7 Nisan tarihinde genel merkezimi ziyaret etti. Kırgızistan Dağ, Maden ve Metalurji ile İletişim iş kollarına üye çalışanlardan oluşan heyeti Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş kabul etti.

Kırgız heyeti ile bir araya gelen Genel Başkan Yardımcımız Odabaş, sendikamız faaliyetleri hakkında Kırgız heyetine bilgiler verirken, Türkiye ve Dünya’da yaşanan sendikal hareketler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Odabaş, Kırgız heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti heyet ile paylaşırken, Kırgız heyeti de Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu kapsamında verilen eğitimlerin kendileri için büyük bir deneyim olduğunu ifade ederek, gösterilen ilgiden ve konukseverlikten dolayı şükranlarını ilettiler.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol