KIRGIZ HEYETİNDEN SENDİKAMIZA ZİYARET
KIRGIZ HEYETİNDEN SENDİKAMIZA ZİYARET

Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu’nun (UAMİF) eğitim programları kapsamında 08-15 Ekim tarihleri arasında ülkemize gelen 26 kişilik Kırgız heyeti, 13 Ekim tarihinde sendikamız genel merkezini ziyaret etti.

Kırgızistan Dağ Maden Metalurji sendikasına üye işçilerden oluşan heyet, Genel Başkan Yardımcımız, Yücel Yücel ile bir araya geldiler. Ziyarette, Genel Başkan Yardımcımız Yücel Yücel, sendikamız faaliyetleri hakkında Kırgız sendikacılara bilgi verirken, sendikamızın son dönemde yürüttüğü örgütlenme faaliyetleri hakkında Kırgız sendikacılardan gelen soruları cevaplandırdı. Kırgız sendikacılar ise UAMİF bünyesinde Türkiye’de aldıkları eğitimlerin kendileri için çok önemli bir deneyim olduğunu vurgulayarak, Türkiye olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kırgız sendikacılar, UAMİF eğitim programları kapsamında 11 Ekim tarihinde sendikamızın Ankara’da örgütlü olduğu Man Türkiye işyerini ziyaret ederek üyelerimizle bir araya gelirken, fabrikadaki üretim süreci hakkında bilgi aldılar.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol