KIRIKKALE VE BURSA’DAN ACI HABER GELDİ!
KIRIKKALE VE BURSA’DAN ACI HABER GELDİ!

Dün Gebze’de yaşanan üzücü kazanın ardından bugün (29.11.2018) Kırıkkale ve Bursa’dan iki üzücü iş kazası haberi daha geldi. Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi'ndeki gaz dolum tesisinde meydana gelen patlama sonucunda 1 işçi kardeşimiz hayatını kaybederken, iki işçi kardeşimiz ise yaralandı. Bursa’nın İnegöl ilçesinde TIR Dorsesi’ndeki konteynerin devrilmesi ile meydana gelen kazada ise konteynerin altında kalan 2 emekçi kardeşimiz hayatını kaybetti. Bir işçi arkadaşımız da ağır yaralandı.

Kırıkkale ve Bursa’da meydana gelen üzücü kazalar ile ilgili Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, sendikamız Yönetim Kurulu adına bir mesaj yayımladı. Genel Başkanımız Kavlak,  kazalardan duyduğu üzüntüyü belirttiği mesajında; “Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi'ndeki gaz dolum tesisinde patlama yaşandı. Patlama sonucu hayatını kaybeden emekçimize Allah’tan rahmet, yaralanan 2 emekçimize acil şifalar dilerim. Ayrıca Bursa'nın İnegöl ilçesinde, mobilya fabrikasında çalışan 2 işçi, malzeme yükledikleri sırada, TIR Dorsesi’nden devrilen konteynerin altında kalarak yaşamlarını yitirdi. Hayatını kaybeden emekçilere Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı kardeşime acil şifalar temenni ediyorum.” dedi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol