KIYMAZ, ARNAVUT SENDİKACILARI KABUL ETTİ
KIYMAZ, ARNAVUT SENDİKACILARI KABUL ETTİ

Arnavutluk Sanayi İşçileri Sendikaları Konfederasyonu üye 32 kişilik heyet, 27 Mayıs tarihinde genel merkezimizi ziyaret etti.


Sendikamız Türk Metal ile Arnavutluk Sanayi İşçileri Sendikaları Konfederasyonu arasında dostluk ve işbirliği protokolü kapsamında düzenlenen eğitim programı için ülkemize gelen 32 kişilik heyet sendikamızı ziyaret etti. Heyeti Genel Sekreterimiz Av. Taliphan Kıymaz kabul etti. Ziyarette Arnavut heyetine hitap eden Genel Sekreterimiz Kıymaz: “Bir haftalık eğitim programı boyunca sendikamız uzmanlarından ve akademisyenlerden aldığınız eğitimlerin, ileriki dönemlerde ülkenizdeki sendikal çalışmalarınızda sizlere yardımcı olacağına inanıyorum” dedi. Kıymaz, eğitim programını tamamlayan 32 kursiyere sertifikalarını teslim ederken, Arnavut heyeti ile ülkemize gelen Arnavut Sanayi İşçileri Sendikalar Konfederasyonu Genel Başkanı Taf Koleci, Türkiye’de kendilerine gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini bildirdi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol