KOÇ HOLDİNG’İN YENİ CEO’SU LEVENT ÇAKIROĞLU GÖREVE BAŞLADI
KOÇ HOLDİNG’İN YENİ CEO’SU LEVENT ÇAKIROĞLU GÖREVE BAŞLADI

31 Mart 2015 tarihinde yapılan Koç Holding A.Ş Genel Kurulunda görevi Turgay Durak’tan devralan Levent Çakıroğlu yeni görevine başladı.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanlığı ve Arçelik Genel Müdürlüğü görevinden CEO’luğa yükselen Levent Çakıroğlu’nu gönderdiği bir mesajla kutladı.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Çakıroğlu’na gönderdiği mesajda şu görüşlere yer verdi:

“Koç Holding A.Ş’nin 31 Mart 2015 tarihinde yapılan Genel Kurulu’nda, ülkemizin her yönüyle ‘büyüklüğünü’ kanıtlamış olan bu ‘değerli’ kuruluşuna ‘CEO’ olarak atanmış olmanızdan dolayı zat-ı alinizi kutluyorum. Bugüne kadar, bu ‘büyük’ ve ‘güçlü’ kuruluşa bağlı işyerlerinde işçi, işveren ve sendika olarak oluşturmuş olduğumuz, uzlaşmaya dayalı ‘diyalog’ sürecinin, bundan sonra zat-ı alinizin de katkılarıyla yeni bir ‘anlam’ kazanarak devam edeceğine yürekten inanıyorum.Bu dilek ve düşüncelerle zat-ı alinizi en içten dileklerimle tekrar kutluyor, çalışmalarınızda başarılar dileyerek, saygılar sunuyorum.”

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol