KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI
KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Türk Metal Genel Yönetim Kurulu adına bir tebrik mesajı yayınladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi:


Düşünceleriyle, eylemleriyle, insanlığıyla bütün insanlık için ideal ve örnek bir Peygamberin (S.A.V) ümmetinden olmakla her zaman büyük gurur ve mutluluk duyduk.

Kutsal Kitab’ımız Kuran’ı Kerim O’nun aracılığı ile tebliğ edilmiş, bizlere bildirilmiştir. O’nun dünyaya gelişi Kitabımızda bizim için bir lütuf olduğu bildirilmiştir.

O; cehaletin ve karanlığın en geçerli gerçek kabul edildiği bir dönemde, adaletiyle, vicdanıyla, barış ve hoşgörü diliyle katılaşmış yürekleri yumuşattı.  Kadına, yaşlıya, hastaya, çocuğa, ağaca, yoksullara, değerli ve korunmaya değer ne varsa hepsine sahip çıkan ve sahip çıkılmasını öğreten bir mesajla geldi. Bütün bunlardan dolayı böyle bir Peygamberin dünyaya geldiği gün; elbette ki tarihin en güzel zamanlarından biridir.

Şimdi yine her tarafta kan ve göz yaşının hakim olduğu bir dönemde herkes O’nun verdiği mesajı almak ve anlamak zorundadır. Bu bütün insanlık için gerekli bir yoldur.

Doğumunun 1444. Yılında Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizin doğumunun yıl dönümünü Türk Metal Teşkilatımız adına tebrik ediyoruz. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol