MAİS A.Ş. İLE MÜZAKERELER BAŞLADI!
MAİS A.Ş. İLE MÜZAKERELER BAŞLADI!

Sendikamız Türk Metal ile MAİS A.Ş. arasında 2020-2021 yıllarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri başladı.


Türk Metal Sendikası ile MAİS Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş. arasında 2020-2021 yıllarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri 13 Ocak 2020 Pazartesi günü sendikamız Genel Merkezi Binası’nda gerçekleştirilen ilk oturumla başladı.

Yapılan görüşmelerde 12 madde, sendikamızın önerdiği şekliyle aynen kabul edilerek tutanak altına alınırken, taraflar 3 Şubat 2020 tarihinde saat 14.00’da Ankara'da sendikamız Genel Merkez Binası’nda yeniden bir araya gelmeyi kararlaştırdı. 

Ankara’da gerçekleştirilen ilk oturuma sendikamız, Genel Başkan Yardımımız Uysal Altundağ’ın başkanlığındaki heyetle katılırken, MAİS A.Ş ise İnsan Kaynakları Direktörü Cenap Binici ve beraberindeki heyetle katıldı. Türk Metal heyetinde Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ ile birlikte İzmir Şube Başkanımız Mürsel Öcal, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Mehmet Ali Akman, Ankara Şube Başkanımız İbrahim Biçer, Bursa Emek Şube Başkanımız Nizamettin Bilik ve Toplu Sözleşmeler Dairesi Başkanımız Mahsun Turan yer aldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol