MAKO’DA KIDEM ÖDÜLLERİ DAĞITILDI
MAKO’DA KIDEM ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

Bursa Osmangazi Şubemizin örgütlü olduğu Magnetti Marelli Mako işyerinde çalışan üyelerimize kıdem ödülleri dağıtıldı. Üyelerimizin eşleri ile katıldığı törene Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer de katıldı.


Bursa’da faaliyet gösteren ve sendikamızın örgütlü olduğu Magnetti Marelli Mako işyerinde 10, 20 ve 25. yılını dolduran üyelerimize kıdem ödülleri dağıtıldı. 18 Aralık 2016 tarihinde Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer ve Osmangazi Şube Başkanımız Mesut Erdem ve Osmangazi Şube yöneticilerimizde katıldı.

Magneti Marelli Mako işyeri Genel Müdürü Genel Müdür Erol Bakan’ın konuşması ile başlayan etkinlikte, Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer de bir konuşma yaptı.

Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer konuşmasında; “Ülke olarak zor bir dönemden geçtiğimiz şu dönemlerde ülkemizin dostundan çok düşmanı olduğu bir süreç yaşamaktayız. Rabbimize şükürler olsun ki bunca alçaklığa, bunca hainliğe ve teröre karşı kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü, azimli bir milletimiz var. Bunu da geçtiğimiz yıl hep beraber yaşadık. Hem ülkemiz hem işyerlerimiz hem de binlerce çalışanımız olumsuz etkilendi. Bizim o günlerde canımız yanarken onları destekleyen dış güçler ve marjinal gruplar işbaşında idi. Amaçları bölmek, parçalamak ve terörle yapamadıklarını işyerlerimizde fabrikalarımızın üzerinden yapmaya çalışmaktı. Ama sağduyu galip geldi ve başaramadılar. Bu süreçte bizlerde sendika yönetimi olarak eksiklerimizi telafi etme şansını yakaladık. Şimdi çalışanıyla, sendikasıyla ve işvereni ile ele ele vermiş ve daha da güçlenmiş olarak yolumuza devam edecek ve işyerlerimizin bacasını tüttürmeye devam edeceğiz. Bu ekmek kapımızı bizden sonraki nesillere emanet edeceğiz. Bunu da sayıları her geçen gün artan kalifiye ve kıdemli arkadaşlarla başaracağız”.

Genel Başkan Yardımcımız Gezer, konuşmasını; “Bu ödülün asıl sahipleri olan saygıdeğer eşlerinizi de anmadan geçemeyeceğim. Her başarının arkasında mutlaka sabırlı bir eş olduğuna inanıyorum” diyerek tamamladı. Gezer, konuşmasını tamamladıktan sonra, Mako işyerinde 10, 20 ve 25. yılını tamamlayan üyelerimize ödüllerini takdim etti.

18 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğe üyelerimiz eşleri ile katılırken, Mako işyerinde çalışan 340 üyemize kıdem ödülü verildi. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol