MAN TÜRKİYE ÇALIŞANLARINA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
MAN TÜRKİYE ÇALIŞANLARINA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Sendikamız Türk Metal ile Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası’nın (MESS) birlikte düzenlediği İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerine Bodrum’da devam ediliyor. 20-23 Eylül tarihinde Man Türkiye işyerinden 290 üyemizin katıldığı eğitim programının galası bugün akşam (21.09.2017) yapıldı. Gala programında Genel Başkan Yardımcımız Yücel Yücel üyelerimizle bir araya gelerek kısa bir selamlama konuşması yaptı. Yücel, üyelerimize hitaben yaptığı konuşmasına Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın selamları ile başlarken, yaklaşan MESS Grup Sözleşmesi sürecine değinerek şunları söyledi. “118 bin üyemizle birlikte zorlu ve yoğun bir sürece giriyoruz. Bu süreci hep birlikte başarılı bir şekilde tamamlayacağımıza inancım sonsuz. Genel Başkanımıza, bizlere ve sendikamıza gösterdiğiniz destekten dolayı hepinize tekrardan teşekkür ederim” dedi.

Man Türkiye eğitim grubunun Gala Programına Genel Başkan Yardımcımız Yücel Yücel ile birlikte Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu Genel Sekreteri İsmail Dursun, Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Nihat Zengin ve Ankara 3 Nolu Şube Mali Sekreterimiz Yusuf Yılmaz katıldı. Man Türkiye işyerinden ise Grup Müdürü Ufuk Doğrusöz, İnsan Kaynakları Müdürü Övgehan İnce, Proje Grup Müdürü Kartal Cengiz Erköy, Personel Müdürü Serdar Kamışlı gala programına katıldı.

Man Türkiye işyeri için düzenlenen eğitim programı Bodrum ve Didim'de bulunan iki gruba İş Sağlığı ve Güvenliği ile Meslek Hastalıkları alanında verilecek eğitimlerle devam edilecek.  

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol