MAN'I AYAĞA KALDIRAN HERKESE TEŞEKKÜRLER
MAN'I AYAĞA KALDIRAN HERKESE TEŞEKKÜRLER
Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Didim'de MAN Yönetimine ve emekçilerine hitap etti, MAN'ı ayağa kaldıran herkesi zaferleri nedeniyle kutladı.
 
Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Didim Büyük Anadolu Hotelde MAN yönetimi ve emekçileri ile hir araya geldi. 9 Mayıs'ta düzenlenen Dayanışma Gecesinde yaklaşık 600 kişilik MAN Ailesine konuşan Genel Başkanımız Kavlak; MAN Türkiye AŞ işyerini ayağa kaldıran herkesi kutladı. Gecede konuşan MAN Türkiye AŞ Genel Müdürü Münür Yavuz da böyle bir programda emeği geçenleri ve MAN'ın tüm personellerini takdir ettiğini belirtti. Konuşmasında iş sağlığı ve güvenliği konusuna dikkat çekti. 
 
Genel Başkanımız Pevrul Kavlak MAN'ın bugün geldiği noktayı özetledi.  MAN'ın Anadolu’nun yükselen yıldızı,  parlayan güneşi, teknoloji üssü, üretim devi olduğunu belirten Kavlak; MAN'ı şu sözleri ile kutladı:
 
Biliyorum, zor günler geçirdiniz. Sıkıntılı günler yaşadınız. Ama MAN adeta kendi küllerinden yeniden doğdu. Bir mucizeye imza attı. Varlığı tartışılan bir kuruluştan, vazgeçilmez bir işletmeye dönüştü. Bu mucizede payı olan sizleri selamlıyorum. Etkin ve yaratıcı çözümleri, çağdaş yönetim anlayışı ile MAN’a can suyu veren Başta Sayın Münür Yavuz olmak üzere tüm ekibini kutluyorum. Ama iş can suyu vermekle bitmiyor. Bu yapıyı ayakta tutmak gerekiyor. Bu dev kuruluşa can katan, gece gündüz demeden alınteri ile kan pompalayan, işyerini evi, tezgahını kendi malı bilen, Türk Metal üyelerini selamlıyorum. Onları gösterdikleri azim, sebat ve fedakarlık ve kazandıkları zafer için kutluyorum."
 
MAN emekçileri Kavlak'ın konuşmasını sloganlarla ve alkışlarla destekledi. Salonda bulunan herkesin büyük bir dikkatle ve içtenlikle konuşmasını dinlediği Kavlak; "Bu birlikteliğin yeni ve çok daha güzel günlerin müjdecisi olduğunu belirtti, Yolunuz ve bahtınız açık olsun" dedi. 
 
Büyük coşku ve heyecan içinde gerçekleşen toplantıya birlik ve beraberlik damgasını vurdu. MAN yönetimi ile Türk Metal'in, beyaz yakalılarla ile mavi yakalı personellerin MAN işletmesi ve geleceği için tek vücut halinde bir duruş sergilemesi görülmeye değer oldu. 
 
Toplantı sonrasında toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Daha sonra Gala gecesi tertiplendi. MAN ailesi ve Türk Metal yönetimi 3 gün boyunca birliklerini ve beraberliklerini perçinlemiş oldular. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol