MARELLİ MAKO AR-GE MERKEZİ’NİN YENİ BİNASI AÇILDI!
MARELLİ MAKO AR-GE MERKEZİ’NİN YENİ BİNASI AÇILDI!

Bursa’da örgütlü olduğumuz Magnetti Marelli Mako Elektrik işyeri Ar-Ge Merkezi’nin yeni binasının açılış töreni 03 Mart 2020 Salı günü yapıldı. Mako Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Erol Bakan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Klavuz, Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Latif Deniz ile Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ ve Bursa 2 Nolu Şube Başkanımız Mustafa Tüfekçi de katıldı.

Magnetti Marelli Mako AR-GE Merkezi yeni binasının açılış töreni protokol konuşmaları ile başlarken, konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra törene katılan misafirler Ar-ge Merkezi’nin yeni binasını gezdi. Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ da beraberindeki heyetle birlikte Ar-Ge Merkezini gezerek tesis hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Genel Başkan Yardımcımız Altundağ, açılış töreninin tamamlanmasının ardından Magnetti Marelli Mako Elektrik işyeri sendika temsilciliğine geçerek üyelerimiz ve işyeri sendika temsilcilerimizle bir araya geldi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol