MESS’TEN YENİ DAVET
MESS’TEN YENİ DAVET

Erdemir işyerinde bir süredir devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde, sendikamızın grev kararı almasından sonra MESS’ten yeni bir görüşme talebi geldi.


Sendikamız Türk Metal ile Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) adına MESS ile bir süredir devam eden ve 4 bin 700 üyemizi ilgilendiren 26. Dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine sendikamız 21 Kasım tarihinde grev kararı almıştı.

Sendikamızın grev kararı alması ile başlayan süreçte, Erdemir çalışanı üyelerimiz de çeşitli  eylemlerle sürece destek veriyorlardı. Erdemir işyeri adına görüşmeleri yürüten Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) bugün (05.12.2016) sendikamızdan yeni bir görüşme talebinde bulundu. MESS’ten gelen davete sendikamızın olumlu karşılık vermesi üzerine taraflar yarın (06.12.2016) MESS’in Ankara Bölge Temsilciliği'nde bir araya gelecekler. Görüşme saat 14.00’da başlayacak.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol