METAL İŞÇİSİ TEMSİLCİSİNİ SEÇİYOR
METAL İŞÇİSİ TEMSİLCİSİNİ SEÇİYOR

Sendikamızın 15. Olağan Genel Kurulunda aldığı kararlar birer birer hayata geçiyor. Demokratik bir sendika olmanın verdiği sorumlulukla önce şube şube işyerlerimizi ve seçim tarihlerini ilan ettik.


Seçim tarihi geldiğindeyse üyelerimiz oylarını kullanarak kendilerini temsil edecek temsilcileri seçmeye başladılar.

Kendilerini en iyi temsil edeceklerini inandıkları arkadaşlarını yönetime getirmek için bir çok iş yerinde oy kullanan üyelerimiz “Başta Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’a ve tüm Türk Metal ailesine teşekkür ederek, Türk Metal gerçekten demokratik bir sendika olduğunu herkese gösterdi” şekilde yorumlarda bulundular.

1 Eylül tarihi itibariyle Manisa 1 Nolu Şubemize bağlı Bosch Termo Teknik iş yerinde tamamen demokratik bir ortamda isteyenin istediğine oy verdiği bir seçimle temsilci seçimleri gerçekleştirilmeye başlanırken, seçimler Aralık ayının sonuna kadar devam edecek.

Bazı temsilci seçimlerinde genel merkez yöneticilerimiz de bizzat seçimleri yerinde izlemek için bölgelere hareket ettiler.

Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş 47 adayın yarıştığı ve 6 temsilcinin seçimle belirlendiği Bolu Arçelik Pişirici Cihazlar İşletmesi’nde seçimi takip etti. Seçimler tamamlandığında seçim sonucunu şu şekilde değerlendirdi:

 “Arkadaşlar gece yarısı başlayan seçim günün ilk ışıkları ile sonuçlandı. Sizlerde merakla beklediğiniz sonuçları az önce şube başkanımız Özgür Elçi’nin duyurusu ile öğrenmiş bulunuyorsunuz. Ben medeni cesaretini göstererek aday olan tüm arkadaşlarıma çok teşekküre derim. Burada aslında herkes kazandı. Sizlerde gördüğünüz üzere objektif ve şeffaf olunmaya çalışıldı. Ben emek veren, aday olan ve kazanan temsilci arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Artık her şey daha güzel olacak” dedi. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol