MİLLETÇE BİR VE BERABER OLMALIYIZ
MİLLETÇE BİR VE BERABER OLMALIYIZ

Balıkesir Şubemizin 2. Olağan Genel Kurulu’nda delegelere hitap eden Genel Başkan Yardımcımız Yücel Yücel: “Bu vatanı, milleti, cumhuriyeti ve demokrasiyi savunmak için milletçe bir ve beraber olmalıyız” dedi.


Balıkesir Şubemizin 2. Olağan Genel Kurulu 3 Eylül 2016 tarihinde Balıkesir'de yapıldı. Genel Kurul’da delegelere hitaben bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcımız Yücel Yücel, milletimizin zor dönemlerden ve çetin sınavlardan alnının akıyla geçtiğini belirterek, bu uğurda şehit düşenlerin asla unutulmayacağını söyledi.

Genel Başkan Yardımcımız Yücel, ülkemiz üzerinde oynanan oyunların hala bitmediğini ve tehlikenin halen devam ettiğini ifade ettiği konuşmasında; “Nasıl 15 Temmuz’da alçaklara, hainlere karşı bir ve beraber olduysak. Nasıl bu vatanı, milleti, Cumhuriyeti ve demokrasiyi savunmak için hep beraber alanlara koştuysak, mermilerin, tankların, topların üzerine birlikte yürüdüysek, nasıl aramızdaki tüm ayrımları bir kenara koyup, el ele omuz omuza olduysak,milletçe bir ve beraber olmalıyız” dedi.

Bugün ülkemiz üzerinde oynanan oyunların, kurulan kumpasların, açılan tezgâhların geçtiğimiz yıllarda Türk Metal’e de yapıldığına dikkat çeken Genel Başkan Yardımcımız Yücel: “Biz, Türkiye’ye tuzak kuran bu alçakları iyi tanıyoruz. Bu hainleri iyi biliyoruz. Onların gerçek yüzünü biz çok önceden gördük. Bize kurulan kumpasları hatırlayın. Onlar kurmuştu. Daha sonra açılan tezgâhları hatırlayın. Yine onlar açmıştı. Amaçları neydi? Türk Metal’i, Türkiye’nin en büyük örgütlü gücünü ele geçirmek. Ele geçirip kirli emellerine alet etmek. Türk Metal’in, Allah korusun bu alçakların eline düştüğünü bir düşünsenize… Bugün bambaşka bir Türkiye olurdu. Allah korusun, bambaşka bir durumda olabilirdik. O gece hainlere ilk dur diyen sivil toplum örgütü bizdik. Genel Başkanımız, daha olay duyulur duyulmaz. Vatandan, milletten, demokrasiden yana açık tavır koyan alçaklara dur diyen ilk sivil toplum lideri oldu” dedi.

Konuşmasının devamında sendikamız üzerine oynanan son oyunu geçen yıl hep birlikte yaşadığımızı söyleyen Yücel: “Türk Metal’i bölmek, parçalamak, ele geçirmek isteyen hainler ne amaçladıysa tam tersi oldu. Resmi rakamlara göre, 150 bin olan üye sayımız, 200 bine yaklaşıyor. Sadece bu sürede üçte birden fazla büyüdük. Bize kumpas kuran üyemizi ayartmaya çalışan hendekçilerin, sahtekârların toplam üye sayısından fazla büyüdük” dedi.

Balıkesir Şubemizin 2. Olağan Genel Kurulunda Divan Başkanlığını Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer, Divan Başkan Vekilliklerini Genel Sekreterimiz Av. Taliphan Kıymaz ile Gemlik Şube Başkanımız Kemal Durmaz yürüttü. Çok sayıda davetlinin katıldığı genel kurulda Balıkesir Altı Eylül Belediye Başkanı Zekai Kapıoğlu, BEST AŞ İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Orhan Sönmez, TÜRK-İŞ 8. Bölge Temsilcisi Sabri Özdemir ve TÜRK-İŞ Balıkesir İl Temsilcisi Ahmet Demirel de yer aldı.

Tek liste ile girilen seçimlerde, Şube Başkanlığına Nedim Veske, Şube Sekreterliğine Fatih Uzan, Şube Mali Sekreterliğine Serkan Uzun, Şube Teşkilatlanma Sekreterliğine İbrahim Mercan ve Şube Eğitim Sekreterliğine Nurullah Aydın seçildiler.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol