MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Ankara Kızılay’da gerçekleştirilen hain terör saldırısı nedeniyle Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Türk Metal Genel Yönetim Kurulu adına bir mesaj yayınladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi.


Yine Ankara’da bir terör saldırısı ve yine masum insanlar haince, alçakça ve gaddarca katledildi. Evine dönmek isteyen masum insanları çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek demeden katleden, kan ve gözyaşı üzerine kurulu bu zihniyet, bütün dünya tarafından bugün tekrar lanetlenmektedir.

Türkiye’nin önünde halletmesi gereken çok sayıda sorunu bulunurken, bu sorunları aşıp vatandaşlarını huzurlu ve mutlu bir geleceğe hazırlaması gerekirken; maalesef bu cennet vatanımız terörün kol gezdiği ve sürekli terörle anılan bir ülke haline getirilmek isteniyor. 

Meydana gelen terör saldırılarından dolayı çok üzgünüz ama asla yılgınlık içinde değiliz. Terörün en büyük amacı, halka korku ve panik havası salarak, yılgınlıkla halkı ve siyasi iradeyi esir almak ve istediğini yaptırmaktır. Bu millet tarihinde girdiği en büyük savaşlarda bile hiçbir zaman sağduyusunu ve soğukkanlılığını kaybetmemiş, düşmana ve hainlere teslim olmamıştır. O yüzden eli kanlı ve kirli şer odakları bizleri çekmek istekleri yer, her nere ise asla başaramayacaktır.

Bu milletin birliğine beraberliğine karşı yapılan bu hain, alçak ve melun saldırıyı tüm kalbimizle kınıyoruz ve lanetliyoruz.  Saldırıda yaralananlara acil şifa, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Allah özellikle doğuda terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizin ve tüm milletimizin yardımcısı olsun. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol