MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Siirt’te verdiğiniz 8 şehidin ardından Genel Başkanımız Pevrul Kavlak; Türk Metal Genel Yönetim Kurulu adına bir başsağlığı mesaj yayınladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi:


4 askerimiz Diyarbakır’da, 8 askerimiz de bugün Siirt’te alçakça yapılan saldırılarla şehit düştü. Son bir gün içinde 12 ocağımıza daha ateş düştü.  Ülke olarak maalesef zor günler geçiriyoruz. Bu zor günlerin üstesinden gelebilmek, ülkemiz üzerinde oynanan bu kirli oyuna karşı gelebilmek için, birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden, teröre karşı hep birlikte bir duruş sergilemeliyiz. Olaylara sağduyulu ve serinkanlı bakmalı,  amaçlarına ulaşmalarına asla izin vermemeliyiz.

Terörü bir kez daha lanetlerken, bu kalleşçe ve alçakça saldırıların bir son bulmasını istiyoruz. Büyük üzüntü içinde; hayatını kaybeden, şehitlik mertebesine ulaşan askerlerimize Allah’tan rahmet, başta aileleri olmak üzere tüm milletimize başsağlığı diliyoruz. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol