MİLLİ MÜCADELEMİZ 100 YAŞINDA!
MİLLİ MÜCADELEMİZ 100 YAŞINDA!

Milli Mücadelemizi başlatan sürecin 100. yıldönümüne ulaşmış olmanın mutluluğu ve gururu ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yaktığı bağımsızlık meşalesi Amasya, Sivas ve Erzurum’dan geçerek tüm yurda dalga dalga yayılmış, milletimizin azim ve kararlı mücadelesinin ardından zaferle sonuçlanmıştır. Verilen büyük mücadele sonucunda, kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk tarafından ilke ve devrimlerle pekiştirilmiş ve kurtuluş mücadelemizin başlatıldığı 19 Mayıs günü Türk gençliğine armağan edilmiştir. Bugün Milli Mücadelemizin başlangıcının 100. yıldönümünde 19 Mayıs ruhunu gençlere ve yeni nesillere aktarmak bizim en önemli görevimizdir. Çünkü Cumhuriyet gençlere, gençler de bize emanettir.

Bu duygu ve düşüncelerle güzel ülkemizin bu günlere kavuşmasına öncülük eden, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı`nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını gönülden kutluyoruz.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol