MÜNFERİT EĞİTİMLERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
MÜNFERİT EĞİTİMLERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Ereğli Büyük Anadolu Hotel’de başlayan münferit eğitimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. İlk hafta gerçekleşen Bursa, Osmangazi ve Nilüfer Şubelerimizin münferit eğitimlerinin açılışı Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş tarafından yapıldı.


Verdiği eğitimlerle sendikacılıkta bir çığır açan Türk Metal Sendikası sosyal sendikacılık anlayışı kapsamında eğitim programlarına hızla devam ediyor. Ankara Büyük Anadolu Hotel’de verilen Türk Metal - MESS Ortak Eğitim Seminerlerinin yanında güncellenmiş bilgilerle, üyelerinin daha aydınlık bir geleceğe sahip olmaları için münferit iş yerlerinden gelen üyelerimize yönelik de Ereğli Büyük Anadolu Hotel’de eğitimlerimiz başlamış durumda.

Münferit iş yerlerimizden gelen üyelerimize Yard. Doç. Dr. Fikret Sazak, Temel Sendikacılık Eğitimi; Adnan Parçalı, İş Sağlığı ve Güvenliği; Eğitimci Nermin Gonca ise Sendikal İletişim ve Duygu Yönetimi” konularında eğitimler veriyor. İlk hafta gelen ilk grupta Kocaeli, Gölcük ve Bolu Şubelerimiz yer alırken, ikinci grupta Bursa, Osmangazi ve Nilüfer Şubelerimiz yer aldı.  Eğitim programlarının açılışı Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş tarafından yapıldı. Genel Başkan Yardımcımız Odabaş yaptığı konuşmasında Türk Metal’in eğitimlere verdiği öneme dikkat çekti. Top yekün bir eğitim seferberliğine ihtiyaç duyulduğunu ve eğitimin; kalkınma ve refah toplumu olmanın birinci şart olduğunu vurgulayan Odabaş, bu konuda Türk Metal’in üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını, bununla da gurur duymamız gerektiğini belirtti. Açılışta üyelerimizle sohbet eden Odabaş, katılan tüm üyelerimize ilgilerinden dolayı teşekkür etti, aileleriyle birlikte mutlu ve huzurlu yarınlar diledi.

Münferit eğitimlerimiz bu yılın mayıs sonuna kadar devam edecek. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol