NAZİLLİ’DE 1 MAYIS ÇOŞKUSU
NAZİLLİ’DE 1 MAYIS ÇOŞKUSU

Kısa bir süre önce sendikamız çatısı altında toplanan Uğur Soğutma çalışanları, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü ilk kez kutladı. Sendikamız Türk Metal’in Nazilli Belediye Meydanı’nda düzenlediği kutlamalara sendikamıza üye oldukları için işten atılan ve halen fabrikada çalışmaya devam eden çok sayıda üyemiz ile işten atılan üyelerimize destek için meydanda toplanan Nazilli halkı katıldı.  

Nazilli Belediye Meydanı’nda davullarla ve halaylarla coşku ile kutlanan 1 Mayıs programına katılan Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer, meydanda toplanan kalabalığı hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmasında Uğur Soğutma yöneticilerine seslenen Genel Başkan Yardımcımız Gezer; "Gelin el sıkışalım. Hem işçilerimizi hem de Nazilli halkını daha fazla mağdur etmeyelim." dedi.

Nazilli’de düzenlenen kutlamamalara Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer ile birlikte Manisa 1 Nolu Şube Başkanımız Ercan Dereli ve Nazilli Bölge Temsilcimiz Mesut Dinç katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol