ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZKUTLU OLSUN
ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZKUTLU OLSUN

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak; Türk Metal Genel Yönetim Kurulu adına, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.


Ö\304\236RETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Dünyada kutsal olarak genel kabul gören mesleklerin sayısı azdır. Bu mesleklerin içinde belki de en önemli olanı öğretmenlik mesleği. Çünkü öğretmenler bir mum gibi hem fedakârlık yaparlar, hem de etraflarına ışık saçarlar. Bugün maalesef fedakar öğretmenlerimiz hak ettikleri yaşam standardına kavuşmaktan uzaktır.

Biz de eğitime değer veren bu konuda büyük çalışmalara imza atan bir sendika olarak öğretmenlerimizin sıkıntılarının çözülmesi gerektiği düşüncesindeyiz.

Özellikle tüm öğretmenlerimiz kendi hür iradesiyle, özgürce Toplu İş Sözleşmesi hakkına ve bunun yasasına kavuşmalı, atanamayan öğretmenlerimizin de feryadı duyulmalıdır.

Yaşadığımız olaylara bakarak eğitime duyduğumuz şiddetli ihtiyacı göz önünde bulundurduğumuzda; gelecek nesillerimizin daha güzel bir dünya için öğretmenlere ihtiyacı bugün her zamankinden fazladır. Baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği gibi yeni nesil öğretmenlerin eseri olacaktır.

Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, onlara sonsuz sevgilerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol