ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türk Metal Sendikası Genel Yönetim Kurulu adına bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi:


Emek kutsaldır ama cefakâr, fedakar öğretmenlerimizin verdiği emekler bütün dünyada en kutsal emeklerin başında gelir. Bugün öğretmenlerimizin çalışma hayatında yaşadığı sıkıntıların çözülmesini umarken, başta görevleri başında şehit edilen öğretmenlerimiz olmak üzere bütün öğretmenlerimizi her zamankinden daha çok sevgi ve saygıyla anıyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bir Başöğretmen olarak öğretmenlerimize yüklediği anlam ve değeri nesiller yetiştikçe ve geçtikçe daha iyi anlayacağız.

Bugün anlamlı bir gün. Bu düşünceler ışığında Türk Metal Ailesi olarak aydınlık geleceğimizin mimarları değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyoruz. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol