ONBİNLERCE EMEKÇİ İLE KADIKÖYDEYİZ
ONBİNLERCE EMEKÇİ İLE KADIKÖYDEYİZ
1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları için onbinlerce emekçi üyemiz ile taleplerimizi duyurmak ve tek bilek, tek yürek olmak için TÜRK-İŞ ile Kadıköy'deyiz.
 
1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları başladı. TÜRK-İŞ yönetimi ilk olarak Kazancı Yokuşuna ve Taksim Anıtına TÜRK-İŞ çelenki bırakarak 77 olaylarında yaşamını yitirenleri andı. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay basın mensuplarından gelen sorular üzerine bir daha böyle acıların yaşanmaması ve huzurla coşkuyla her yerde kutlamaların yapılması temennisinde bulundu.
 
Daha sonra TÜRK-İŞ Kadıköy kutlamaları programı çerçevesinde Haydar Paşa Numune Hastanesi önüne gelen TÜRK-İŞ Yönetimi kortejde yerini aldı.
 
Burada toplanan onbinlerce metal işçisi üyemiz de sloganlar eşliğinde Genel Başkanımız Pevrul Kavlak' karşıladı. Kortej Kadıköy meydanına doğru hareket etti. 
 
Taşeron işçileri, esnek çalışanlar, kayıt dışı çalışanlar, güvencesiz çalışanlar, işsizler, alın teri sahipleri ve bütün emekçilerimiz 1 Mayıs İşçi, Emek ve Dayanışma gününüz kutlu olsun..

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol