ORTAK EĞİTİM PROJESİ BAŞARIYLA SÜRDÜRÜLÜYOR
ORTAK EĞİTİM PROJESİ BAŞARIYLA SÜRDÜRÜLÜYOR
\011MEV Mütevelli Heyeti 29. Olağan Toplantısında MESS - Türk Metal Ortak Eğitim Projesinin başarısına vurgu yapıldı. Genel Sekreterimiz Yücel Yücel'e Türk Metal'in katkılarından dolayı plaket verildi.\011
\011

\011\011MESS Eğitim Vakfı  (MEV) Mütevelli Heyeti 29. Olağan toplantısı, 19 Mart 2014 tarihinde MESS Merkez binasında yapıldı.  MEV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sedat FENERCİ'nin açılış konuşması ile başlayan toplantı MESS Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet BETİL'in konuşması ile devam etti. Konuşmacılar MEV’in eğitim faaliyetlerine ve özellikle MESS-Türk Metal Ortak Eğitim Projesi’nin (OEP) başarısına vurgu yaptılar. 14  yıldır başarı ile yürütülen OEP’de2013 yılında 5111 çalışan, bu zamana kadar toplamda 80 binin üzerinde çalışanın eğitim aldığı belirtildi. Toplantıda MEV Genel Müdürü Dr. Necdet Kenar Vakfın 2013 yılı faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Dr. Kenar konuşmasında Ortak Eğitim Projesinin 2013 yılı ile birlikte yenilendiğini ve yeni derslerin “Kurumsal Bağlılık, Stres Yönetimi ve Empatik İletişim, İş Sağlığı ve Güvenliği, İş Hukuku ve Sendikal İlişkiler”den  oluştuğunu ve eğitime katılanların programdan memnuniyetini belirtti. Konuşmaların ardından MEV ve İktisadi İşletmenin 2013 yılı çalışma ve hesap raporları oylanarak ibra edildi. Heyet ayrıca 2015 yılı Vakıf ve İktisadi İşletmenin çalışma programı ve bütçelerini görüşerek kabul etti. Toplantıda eğitime destek ve katkı sağlayan  kurumlara plaket takdim edildi. Türk Metal’e  eğitime katkılarından dolayı  verilen plaket Genel Sekreter Yücel Yücel’e takdim edildi.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol