OYAK RENAULT’TA TÜRK METAL COŞKUSU
OYAK RENAULT’TA TÜRK METAL COŞKUSU

\011Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Renault emekçileri ile tezgâhları başında bir araya gelerek,  Renault işyerinde seçim sürecini başlattığını duyurdu.


\011Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, bugün (23 Ocak 2017) sabah saatlerinden itibaren Renault emekçileri ile tezgâhları başında bir araya gelerek, Renault işyerinde seçim sürecini başlattığını duyurdu. Sabah erken saatlerde Renault işyerine gelen Genel Başkanımız Kavlak'ı çok sayıda Renault emekçisi fabrikanın giriş kapısında coşkulu bir şekilde karşıladı. İlk olarak temsilci odasına geçen Genel Başkanımız Kavlak, burada üyelerimizden gelen soruları cevaplandırdı. Daha sonra Oyak Renault Genel Müdürü Tunç Başeğmez ve Oyak Renault İK Direktörü Tolga Görgülü ile bir araya gelerek, Oyak Renault işyerimizin son durumu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Genel Başkanımız Kavlak, 08.00-16.00 vardiyasında Pres, Bakım, Kaporta, Boyahane, ILN Ambar bölümlerini, 16-24 vardiyasında Mekanik Şasi, Mekanik Vites Kutusu, K-Motor, K-Motor 2C, Montaj Torpido Hazırlama Bandı, Kaporta ve Gazlı bölümlerini, 24-08 vardiyasında ise Kaporta ve Mekanik Şasi bölümlerini gezerek üyelerimizle bir araya geldi. Üyelerimizden gelen soruları cevaplandıran Genel Başkanımız Kavlak, üyelerimizin yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştı. Genel Başkanımız Kavlak, üyelerimize Renault işyerinde seçim sürecinin başladığını duyurdu.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol