RAHMETLE VE ÖZLEMLE ANIYORUZ!
RAHMETLE VE ÖZLEMLE ANIYORUZ!

Mücadele arkadaşlarımız Özlem İnan, Meyse Keskin, Leyla Yalçın, Leyla Çiçek, Güleydan Sezer, Fatma Hacıoğulları, Elvan Mutlu’yu rahmet ve özlemle anıyoruz.


Kadın İşçiler 22’nci Büyük Kurultayına katılmak üzere Bursa’dan Ankara yola çıkan ve kadın üyelerimizi taşıyan otobüs 7 Mart 2017 tarihinde elim bir trafik kazası geçirmişti. Kazada yedi kadın üyemizi, yol arkadaşımızı kaybetmenin acısını yaşadık. Türk Metal ailesi olarak kazada kaybettiğimiz üyelerimiz Özlem İnan, Meyse Keskin, Leyla Yalçın, Leyla Çiçek, Güleydan Sezer, Fatma Hacıoğulları, Elvan Mutlu’yu vefatlarının 4’üncü yıldönümünde rahmet ve özlemle bir kez daha anıyoruz.

Kadın İşçiler 26. Büyük Kurultayı 6-9 Mart 2021 tarihleri arasında Anadolu Hotels Eseboğa Thermal’de toplanırken, etkinlikler kapsamında bugün (7 Mart 2021) hayatını kaybeden mücadele arkadaşlarımızın ruhuna mevlit okutulacak.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol