RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Türk Metal Sendikası Genel Yönetim Kurulu, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajda, Ramazan Bayramı’nın başta tüm metal işçileri olmak üzere, milletimize ve tüm islam alemi’ne huzur ve barış getirmesini diledi.


Sendikamız Yönetim Kurulu’nun yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Ramazan ayı içerisinde ülkemizin birliğini ve beraberliğini tehdit etmeye yönelik gerçekleştirilen hain saldırılar sonucunda kaybettiğimiz canlarımız nedeniyle bayrama millet olarak yasta giriyoruz. Kutsal Ramazan ayında bile ülkemizin birliğine ve beraberliğine göz diken şer odaklarına inat bir kez daha tekrarlıyoruz, bu hain saldırılar ülkemizin birliğini ve beraberliğini asla bozamayacaktır.

Bayramların, millet olarak birbirimizle barış içinde yaşamak için el uzattığımız günler olduğunu hatırlatarak, bu karanlık günleri hep birlikte aşacağımıza olan inancımız sonsuzdur.  Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın başta tüm metal işçileri olmak üzere, milletimize ve tüm islam alemi’ne huzur ve barış getirmesini diliyoruz.

Ramazan Bayramınız kutlu olsun.”

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol