RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR
RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR

Genel Merkez yöneticilerimiz Ramazan ayında işyerlerinde üyelerimizle iftar yemeklerinde bir araya gelerek, Ramazan ayının güzelliğini ve bereketini birlikte paylaştılar.


Yüzbinlerce üyemiz, Ramazan ayı boyunca işyerlerinde birlikte sahur yapıp, birlikte iftar sofrasına oturdular. Genel Merkez yöneticilerimiz, şube yöneticilerimiz, işyeri sendika temsilcilerimiz, üyelerimizi hem sahur da hem iftarlar vakitlerinde yalnız bırakmayarak Ramazan ayının güzelliğini, bereketini birlikte paylaştılar.

Ramazan ayı boyunca Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer, Bursa’da Valeo Otomotiv, Diniz Johnson, Magnetti Marelli Mako ve Teknik Malzeme işyerlerinde iftarını üyelerimizle açarken, gün içinde Tofaş ve Grammer gibi birçok işyerinde üyelerimizle bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcımız Yücel Yücel ise Ankara TürkTraktör, Sakarya Otokar, Sakarya TürkTraktör Erenler, Bolu Arçelik, Gölcük Ford Otosan ve İstanbul Anadolu Yakası’nda Arçelik işyerinde üyelerimizle bir araya gelerek iftarını açtı.

Tezgâhları başında ter döken yüzbinlerce üyemiz, Ramazan ayı boyunca tuttukları oruçları iş yerlerinin yemekhanesinde dualar eşliğinde açarken, gece sahurlarını birlikte yaptılar. İftar ve sahur yemeklerinin ardından gerçekleştirilen çay sohbetlerinde ise güncel konularda sıcak sohbetler yapıldı. Bu sohbetlerde Genel Merkez yöneticilerimiz, şube yöneticilerimiz, işyeri sendika temsilcilerimiz üyelerimizin soruları yanıtladılar.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol