RAMAZAN’DA DA BİR VE BERABERİZ
RAMAZAN’DA DA BİR VE BERABERİZ

Üyelerimiz Ramazan ayında iftar sofralarında bir araya geldi. Gerek iş yeri yemekhanelerinde ve ziyaretlerle; gerek işverenlerimiz, gerekse şubelerimizin düzenlediği iftar programlarında Türk Metal Ramazan’da da bir ve beraber oldu.


Her yıl olduğu gibi bu yıl da sendikamızın yöneticileri, temsilcileri ve üyeleri iftar yemeklerinde bir araya gelerek dayanışmanın, dostluğun ve birliğin en güzel örneklerini sergilediler. Hemen hemen tüm iş yerlerimizde üyelerimiz yemekhanelerde açtıkları oruçlarla iş yerinden üye arkadaşlarıyla aynı duyguları paylaştılar. Bazı şubelerimize bağlı kurullarımız ve temsilcilerimiz iftar saatinde bir araya gelerek beraber oruçlarını açtılar. Bazı işverenlerimiz ise geleneksel olarak her yıl düzenledikleri iftar yemeklerini sürdürerek açık havada yemek hane dışında çok sayıda davetli ile birlikte kalabalık iftar yemekleri organize ettiler. Şube Başkanlarımız katıldıkları iftar davetlerinde gerek işverenlerle gerekse üyelerimizle biri araya gelerek Ramazan coşkusunu birlikte yaşadılar. Hemen hemen tüm programlarda topluca şükür duaları edildi.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak da MESS Sözleşme görüşmeleri öncesi Ankara’da temsilcilerimizle bir araya geldiğinde Büyük Anadolu Hotel’de Çorlu Şubemizin temsilcileri ve kurul üyeleri ile birlikte iftarını açtı. Yaklaşık 600 kişilik Türk Metal Temsilcileri ve Şube Kurulları üyeleri bir arada iftar açarak birlik ve beraberliklerini pekiştirdiler, Ramazan coşkusunu Türk Metal ailesi ile birlikte yaşama fırsatı buldular. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol