RENAULT DA EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR
RENAULT DA EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Oyak Renault işyerinde çalışan üyelerimizin için Kdz. Ereğli’de gerçekleştirilen eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer, 10. hafta eğitim grubunun açılış programına katılarak üyelerimizle bir araya geldi.


Sendikamızın Kdz. Ereğli de bulunan sosyal tesislerinde, Oyak Renault işyerinde çalışan üyelerimiz için gerçekleştirdiği eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer, 17 Ağustos tarihinde 10. Hafta eğitim grubunun açılış programına katılarak üyelerimize hitap etti. Gezer, konuşmasında Oyak Renault işyerindeki son durumu değerlendirirken, Renault işyerinde örgütlenme sürecinin sendikamızın lehine döndüğünü söyledi. Gezer konuşmasında; “Renault da örgütlenme süreci bizim lehimize döndü. Her geçen gün sendikamıza dönüşler artarak devam ediyor. Ülkemiz de son dönemde yaşanan ekonomik ve siyasal gelişmeler, sendikamızın sosyal faaliyetleri ve yine sendikamızın hedefleri Renault işçisinin bize dönüşünü her geçen gün hızlandırıyor” dedi. Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer, 2017 Toplu İş Sözleşme sürecine de değinerek, “2017 yılı Türk Metal üyelerinin yılı olacak. Masadan en iyi şekilde ayrılacağız” dedi.

Oyak Renault 10. hafta eğitimi grubuna 70 kişilik üye grubu katılırken, üyelerimizin eğitimlere ilgisi yoğundu.  

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol