RENAULT DÜNYA İŞ KONSEYİ ÜYELERİ İLE TOPLANTI!
RENAULT DÜNYA İŞ KONSEYİ ÜYELERİ İLE TOPLANTI!

Bursa Oyak Renault işyerinde incelemelerde bulunmak üzere ülkemize gelen Renault Grubu Dünya İş Konseyi üyeleri, 26 Eylül 2018 tarihinde Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ile Bursa’da bir araya geldi.

Bursa’da gerçekleşen görüşmede katılımcılara kısa bir konuşma yapan Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, sendikamız Türk Metal ile Oyak Renault işyeri arasında 35 yılı aşan bir beraberlik olduğuna dikkat çekerek; ‘Biz yıllardır birlikte üretmenin ve kazanmanın mücadelesini verdik. Sendikal anlayışımızı en iyi ifade eden “üretmek, kazanmak ve kazandırmak” politikasını benimsedik.’ dedi. Genel Başkanımız Kavlak, konuşmasını sendikamız Türk Metal’in, metal işkolunda ülkemizde faaliyet gösteren demir-çelik, otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki işletmelerin yüzde doksanından fazlasında örgütlü olduğunu belirterek tamamladı.

Genel Başkanımız Kavlak’ın konuşmasının ardından Genel Mali Sekreterimiz Uysal Altundağ, Türkiye’de sendikal yapı ile sendikamız Türk Metal’in yapısını ve faaliyetlerini anlatan kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

Son olarak Renault Grup Avrupa Bölgesi İK Direktörü Miguel Valcarcel ile Oyak Renault Genel Müdürü Antoine Aoun, Renault Grubu'nun dünyadaki bütün üretim tesislerinde sosyal diyaloğa verdiği önemi vurguladıkları kısa bir konuşma gerçekleştirdiler.

Bursa’da gerçekleştirilen toplantıya Renault Grubu Uluslararası Sosyal İlişkiler Sorumlusu Patricia Fouache, Renault Grubu Kalite Güvence Lideri Eric Vidal, Renault Grubu Uluslararası Sosyal Veriler Sorumlusu Christine Escrıbe, Renault Grubu İş Konseyi Üyeleri Gaetan Hemptınne, Patrick Gaglıo, Ruben Gonzalez, Claudia Hautzınger, Slavko Pungersıc, Jean-Michel Tısseyre, Javier Vazquez, Mustapha El Hassanı ve Laarbi Nhaılı, Oyak Renault İnsan Kaynakları Direktörü Tolga Görgülü, Oyak Renault Araç Fabrika Direktörü Murat Taşdelen, Oyak Renault Mekanik Fabrika Direktörü Yavuz Özbağrıaçık, Oyak Renault Endüstriyel İlişkiler / İmalat ve Lojistik Meslekleri İK Dpt. Mdr. Neslihan Akkozak, Oyak Renault Endüstriyel ve Sosyal İlişkiler Yöneticisi Ömer Başaran, Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer, Bursa Emek Şube Başkanımız Nizamettin Bilik ile Oyak Renault İşyeri Sendika Baştemsilcimiz İlkay Bayırlı katıldı.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol