ŞAHİNLER METAL’DE SÖZLEŞME İMZALANDI
ŞAHİNLER METAL’DE SÖZLEŞME İMZALANDI

Sendikamızın yeni örgütlendiği Şahinler Metal işyerinde bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.


Sendikamızın yeni örgütlendiği ve Gebze 1 Nolu Şubemize bağlı Şahinler Metal San. Tic. A.Ş. işyerinde bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

Üyelerimizle birlikte yürüttüğümüz süreçte, Şahinler Metal çalışanlarının ücretlerine ikramiye ve üçlü paketle birlikte ortalama %27 artış sağlanarak, ortalamada aylık 591 TL kazanım elde edildi.

Sendikamız çatısı altında yeni örgütlenen ve ilk kez ikramiye hakkı kazanan Şahinler Metal çalışanları sözleşmenin ilk yılı için 45 gün/yıl, ikinci yıl için 60 gün gün/yıl ikramiye hakkı kazandı.

Üyelerimiz sosyal yardımlarda da bayram harçlığı, yakacak yardımı, izin harçlığı, doğum yardımı ve öğrenim yardımı gibi daha önceden işyerinde olmayan kazanımların sahibi oldu.

Sözleşme 01.01.2017 – 31.12.2018 tarihleri arasında geçerli olmak üzere iki yıl olarak imzalandı.

Sözleşmenin tüm Şahinler Metal çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol