SAHTE SENDİKANIN YALANLARINDAN BIKTIK
SAHTE SENDİKANIN YALANLARINDAN BIKTIK

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Döryol’da düzenlediğimiz iftar yemeğimizde konuştu: Yolun sonuna yaklaştık… Yalanlardan bıktık… Artık İsdemir’e hak, adalet, huzur, mutluluk ve  iş barışı geliyor.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Dötyol’da İsdemir emekçileri için düzenlediğimiz iftar yemeğinde konuştu. Yeni bir sayfa açıldığını ve İsdemir emekçilerinin tarih yazdığını söyleyen Kavlak; “O sayfalara, Sendikal mücadelenin en kıymetli bölümleri yazılacak.

O sayfalarda zalimler olmayacak, O sayfalarda zulüm, haksızlık, adaletsizlik olmayacak,

O sayfalarda adalet olacak, adalet. Hak olacak, huzur ve mutluluk olacak, iş barışı olacak.” Dedi.

Genel Başkanımız Kavlak, emekçileri ekmeği ile, işi ile tehdit eden, kötülük eden, yalan ve iftiralarla huzur bozan sahte sendikanın yanında yer alanlara seslenerek; aklınızı başınıza alın.

Bu sahte sendikacıların oyunlarına alet olmayın” dedi ve ekledi:

Sizin postabaşılığınızı elinizden alanlar bunlar değil miydi? Yüzde 30 daha az ücret almanıza neden olan bunlar değil miydi? Hatta ücretinizi düşürmek için protokol imzalamaya kalkan bunlar değil miydi? Peki… Daha geçen yıl sizi greve sürükleyen, Yüzde 70 alacağız diyen,

Yüzde 35 cebimde diyen bunlar değil miydi? Kaça imza attılar peki? Size kaç dediler? Yüzde 27 aldık demediler mi? Peki, kaç oldu? Ama bunlar,  Biz, yüzde 27 diyelim,  İşçi balık hafızalıdır, nasıl olsa unutur demediler mi? Dediler. Bunlar işte böyledir. Her söyledikleri yalandır.

İftar yemeğine ayrıca Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer, Genel Sekreterimiz Yücel Yücel, İskenderun 1 Nolu Şube Başkanımız Çakır Varan, İsdemir Bölge Temsilcimiz Metin Önde katıldı.

İsdemir emekçileri ve ailelerinden yaklaşık 1000 kişinin katıldığı iftar yemeğinde büyük bir coşku ve heyecan hakimdi. Kur’an-ı Kerim dinletisinin yapıldığı ve duaların edildiği iftar yemeğinde İsdemir emekçilerinden Genel Başkanımız Kavlak’a yoğun ilgi ve teveccüh gösterilirken aileler fotoğraf da çektirdi. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol