SCHNEE METAL’DE YETKİ; ARTIK TÜRK METAL’DE
SCHNEE METAL’DE YETKİ; ARTIK TÜRK METAL’DE

Çerkezköy Şubemize bağlı Schnee Metal iş yerinde örgütlenme çalışmamız tamamlandı. İşverenin yetki tespiti itirazından vazgeçmesi sonucu, Çalışma Bakanlığı yetki belgesini tarafımıza gönderdi.


Çerkezköy Şubemize bağlı Schnee Metal iş yerinde örgütlenme çalışmamızın tamamlanması sonucu 10 Eylül 2013’te Çalışma Bakanlığı’na yetki başvurumuzu yapmış, 23 Eylül itibari ile yetki tespitimiz gelmişti. Ancak işveren yetkiye itiraz etmişti. Aralık 2013 döneminde yapılan görüşmeler neticesinde işverenin itirazını geri çekmesiyle 05.02.2014 tarihinde Türk Metal’in Schnee iş yerinde yetkisi kesinleşmiştir.

Kesinleşmesi ile birlikte de 14.02.2014 tarihinde Çalışma Bakanlığı tarafından Yetki Belgesi tarafımıza ulaşmıştır.

Schnee Metal iş yerinde çalışan üyelerimizin kararlı ve dik duruşu birlik ve beraberlik örneği sergilemesi ile birlikte Türk Metal’in saflarına katılan son iş yerimiz de Schnee Metal olmuştur. Schnee Metal emekçilerini bu zaferlerinden dolayı Türk Metal ailesi olarak kutluyor, ve bu büyük yarım asırlık çınarın gölgesine hoş geldiniz diyoruz. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol