ŞEHİDİMİZİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK
ŞEHİDİMİZİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

15 Temmuz tarihinde bir grup asker tarafından düzenlenen darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden Arçelik Çayırova Fabrikası İşyeri Sendika Temsilcimiz Medet Ekizceli’yi, memleketi Çankırı’da son yolculuğuna uğurladık.


Arçelik Çayırova Fabrikası İşyeri Sendika Temsilcimiz Medet Ekizceli yıllık iznini geçirmek üzere geldiği Ankara’da, 15 Temmuz akşamı düzenlenmek istenen darbe girişimi sırasında sivillerin üzerine açılan ateş sonucunda hayatını kaybederek şehit oldu. Şehidimiz, 17 Temmuz Pazar günü memleketi Çankırı ili, Kızılırmak ilçesine bağlı Tepe Alagöz köyünde son yolculuğuna uğurlandı. Şehidimizin cenaze törenine Genel Başkan Yardımcımız Yücel Yücel, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanımız Halil Erdal, Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanımız Orhan Demir, Bolu Şube Başkanımız Özgür Elçi, Ankara Şube Başkanımız Deniz Çiçek, Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Nihat Zengin, Arçelik AŞ işyerini temsilen Arçelik AŞ İşletme Direktörü Salih Aslantaş, İnsan Kaynakları Müdürü Çağlar Taşkın ve Arçelik İşyeri Başhekimi Dr. Deniz Erduran, çok sayıda temsilci arkadaşımız ve Arçelik çalışanı üyemiz katıldı.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak da 16 Temmuz tarihinde resmi Twitter hesabından yayınladığı baş sağılığı mesajında “Arçelik Çayırova işyerimizde temsilcilik görevini yürüten, dünkü olaylarda yaralanan kardeşimiz Medet Ekizceli maalesef hayatını kaybetti. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm teşkilatımıza başsağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun” dedi.

Türk Metal ailesi olarak bizler de şehidimizi Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına baş sağlığı ve sabır diliyoruz.

Teşkilatımızın ve milletimizin başı sağ olsun.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol