SENDİKACILIK VE ÖRGÜTLENME SERTİFİKA PROGRAMI BAŞLADI
SENDİKACILIK VE ÖRGÜTLENME SERTİFİKA PROGRAMI BAŞLADI

Sendikamız Türk Metal ile Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü’nün birlikte düzenlediği  “Sendikacılık ve Örgütlenme Sertifika Programı” 7 Temmuz 2018 Cumartesi günü Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesinde başladı. 4 haftalık periyotlarda düzenlenecek sertifika programında, sendikalaşma ve örgütlenme temel hakkına ilişkin taban farkındalık düzeyinin arttırılması ve yerleşik yanlış fikirlerin ortadan kaldırılması hedefleniyor.

4 hafta boyunca toplam 48 saat düzenlenmesi planlanan sertifika programında “Sendikacılık ve Örgütlenme Sertifika Programı”nda Sendikacılık Fikrinin Doğuşu ve Temel Kavramlar, Türk Sendikacılık Tarihi, Örgütlenme Hakkı ve Uluslararası Hukuki Dayanakları, Bireysel ve Toplu ve Haklar ve Sendikacılık, Sendikacılığın Güncel Sorunları, Değişen Koşullar ve Sendikacılık, Türk İşgücü Piyasası Analizi, Sendikacılığın ve Sendikaların Geleceği başlıklı sekiz ana başlıkta eğitimler verilecek. Eğitimleri alanında uzman akademisyenler verirken, ilk grupta Gebze 1 Nolu, Gebze Dilovası, Kocaeli ve Gölcük Şubelerimizden 16 temsilcimiz yer alıyor.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol