SENDİKAMIZ İLE MAN TÜRKİYE İŞYERİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ VE DİYALOG TOPLANTISI
SENDİKAMIZ İLE MAN TÜRKİYE İŞYERİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ VE DİYALOG TOPLANTISI

Sendikamız Türk Metal ile Man Türkiye işyeri arasında gerçekleştirilen İşbirliği ve Diyalog Toplantısı Ankara’da yapıldı.


Sendikamız Türk Metal ile Man Türkiye arasında yapılan İşbirliği ve Diyalog Toplantısı 12 Kasım tarihinde Anadolu Hotels Downtown Ankara’da toplandı. Sendikamızı temsilen Genel Mali Sekreterimiz Uysal Altundağ, Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Nihat Zengin ve Man Türkiye İşyeri Baştemsilcimiz Yusuf Yılmaz’ın katıldığı toplantıya, Man Türkiye CEO’su Münir Yavuz, Üretim Direktörü Levent Türk, İnsan Kaynakları Direktörü Mustafa İskifoğlu, İnsan Kaynakları Müdürü Özgehan İnci, Personel Müdürü Serdar Kamışlı ve Man Türkiye Beyaz Yaka Temsilcisi Sevda Ağca katıldı. Toplantıya ayrıca Man Otobüs Fabrikaları İnsan Kaynakları Sorumlusu Karin Jenuwein ile Almanya'da MAN işyerinde yetkili IG METALL Sendikası İşyeri Başkanı ve Volkswagen Uluslararası işyeri Denetleme Kurulu Üyesi Athanasios Stımonıarıs ve Yardımcısı Şerafettin Ergin de katıldı. 

12 Kasım tarihinde gerçekleştirilen toplantıda, MAN’ın Türkiye’deki ve Dünya’daki işyerleri hakkında son durum ile sendikal alanda yaşanan gelişmeler değerlendirilirken, taraflar arasında işbirliği ve diyalog’un artırılması yönünde ortak karar da alındı. Genel Mali Sekreterimiz Altundağ, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamasında “Man Türkiye ile sendikamız arasında devam eden işbirliği ve diyalog’un artırılması ve Man Türkiye’de çalışan metal işçilerine en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol