SEVGİ VARSA ENGEL YOK!
SEVGİ VARSA ENGEL YOK!

3 Aralık’ta kutladığımız ve engelli insanların sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek amacı ile belirlenen Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Milletler’in 1992 yılında almış olduğu karar sonrası tüm dünyada farkındalık yaratmak için kutlanıyor.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle yayımladığı mesajında hiçbir engelin aşılmaz olmadığına dikkat çekerek; “Hiçbir engel bir insanın yaşamasının, eğitim almasının, üreten ve hayata değer katan bir insan olmasının önüne geçemez. Ve hiçbir engel, kesinlikle aşılmaz değildir. Yeter ki isteyelim, Yeter ki azimli ve kararlı olalım. Şunu unutmayalım, sorun fiziksel engellerde değildir. Yeter ki ruhumuzda, kalplerimizde engeller olmasın. Yeter ki 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bunların farkına varmış olalım.” dedi.

Sendikamız Türk Metal’in, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, her yıl geleneksel olarak düzenlediği engelliler haftası etkinliği, bu yıl 2-5 Aralık tarihleri arasında Ankara’da düzenleniyor. Engelliler haftası etkinliğine sendikamızın örgütlü olduğu bölgelerden 101 engelli üyemiz katılıyor.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol