SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK
SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın annesi Adeviye Kavlak vefatının ardından Kırıkkale’de Kavlak Camii’nde kılınan cenaze namazı ile birlikte son yolculuğuna uğurlandı.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın annesi Adeviye Kavlak 29 Ekim günü Kırıkkale’de gözlerini dünyaya kapadı. TÜRK-İŞ ve Türk Metal teşkilatı başta olmak üzere çok sayıda kişi cenaze namazına katılmak üzere bugün Kırıkkale’de merhumenin evinin önünde toplandı. Genel Başkanımız Kavlak’a başsağlığı dileyen sevenleri ve yakınları daha sonra cenaze namazını kılmak üzere Kavlak Camii’ne geldiler. Cenaze namazının kılınmasıyla birlikte merhumenin cenazesi dualarla Yahşihan ilçesinde bulunan aile kabristanına defnedildi.

Cenaze törenine TÜRK-İŞ - Türk Metal teşkilatı neredeyse tam kadro katıldı. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay ve TÜRK-İŞ Genel Yönetim Kurulu üyeleri, TÜRK-İŞ’e bağlı sendika başkanları, Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal ve siyasi partilerin temsilcileri, Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, TİSK Genel Sekreteri Bülent Pirler, MESS Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Celal Betil, MESS Genel Sekreteri Hakan Yıldırımoğlu, Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu Genel Yönetim Kurul üyeleri, UAMİF’e bağlı sendika başkanları, Türk Metal’e bağlı iş yerlerinin genel müdürleri ve yöneticileri, Kavlak ailesi ve Kırıkkale halkından çok sayıda kişi katıldı.

Büyük Türk Metal Teşkilatı ve ailesi olarak, merhumeye Allah'tan rahmet, Genel Başkanımız Pevrul Kavlak'a ve ailesine bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol