SONSUZA KADAR DALGALANACAK
SONSUZA KADAR DALGALANACAK
Genel Başkanımız Pevrul Kavlak; şeref yoksunu biri tarafından Diyarbakır'da bayrağımızın indirilmesi üzerine Genel Yönetim Kurulumuz adına bir mesaj yayınladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi. 
 
Bayrak bir milletin en büyük ortak değeridir. Hele ki Türk Bayrağımız bu vatanı bizlere vatan yapan yüzbinlerce şehidimizin bizlere armağanı ve emanetidir. 
 
Diyarbakır'da her türlü değerden ve bayrağın şerefinden yoksun kendini bilmez biri tarafından bayrağımızın ait olduğu yerden indirilmesi bizleri derinden üzmüştür. Ancak biz millet olarak tarih boyunca sabırlı ve soğukkanlı olmayı tercih etmiş ve böylelikle de oyunlara gelmeden şerefimizle ayakta kalmayı başarmış bir milletiz. 
 
Bu milletin birliğini ve beraberliğini hazmedemeyen, gelişmesini ve kalkınmasını asla kabullenemeyen odakların oyuncağı ve maşası haline gelenler şanı büyük bayrağımızı yere indirmeye teşebbüsleri ile acziyetlerini ve çaresizliklerini ortaya koymuştur. 
 
Bayrağımıza uzanan karanlık ellerin ve zihniyetin Türk adaleti karşısında gerekli cevabı bulacağı inancı içinde bu meşum girişimi ve saldırıyı telin ediyor, saldırganları da lanetliyoruz.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol